Talent show Puls

Wie wordt de nieuwe “Belofte van Nissewaard”?

Finale
Bekijk zaterdag 5 juni van 19.30 – 21.40 uur de livestream van de Finale van de Puls Talent Show en zie wie de nieuwe "Belofte van Nissewaard" wordt via de Facebookpagina van Pulsmusic! De finalisten binnen de categorieën Bands, Solo-artiest en Electronics laten tijdens de livestream, vanuit Theater de Stoep, hun beste optreden zien. De jury bestaande uit David Taylor, Léon Soeterboek, Amber van Opijnen en Bolle Bof zal aan het einde van deze livestream beslissen wie er met de titel de nieuwe "Belofte van Nissewaard" naar huis gaan. De livestream wordt gepresenteerd door FAURE en begint om 19.30 uur. 

Belofte van Nissewaard
De uiteindelijke winnaars mogen zich de ‘Belofte van Nissewaard’ noemen. Deze selecte club zal op diverse podia optreden. Eerder programmeerde Puls al muzikanten voor onder meer het Spijkenissefestival en diverse andere muziekpodia in Spijkenisse. Naast de optredens zorgt Puls er ook voor dat de winnaars aan workshops mogen deelnemen die bijdragen aan het verbeteren van de act.

Puls
Puls is hét platform voor muzikaal talent uit de regio en wordt door muzikanten en muziekliefhebbers beheerd. Lokale talenten kunnen zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en hun talenten uitoefenen. Puls organiseert onder andere goedbezochte open podia, workshops en verschillende muziekthema avonden.

video thumb

Livestream Puls

Livestream puls

video thumb

Noémi Shallow tijdens Sportg...

Noémi shallow tijdens sportgala nissewaard

video thumb

Noémi You And I tijdens Spo...

Noémi you and i tijdens sportgala

video thumb

Corleone - Opgeven is geen opt...

Corleone - opgeven is geen optie tijdens sportgala nissewaard

video thumb

Corleone - Alleen Jij tijdens ...

Corleone - alleen jij tijdens sportgala nissewaard

video thumb

Lokaal talent krijgt podium op...

Lokaal talent krijgt podium op spijkenisse festival

video thumb

Puls Spijkenissefestival After...

Puls spijkenissefestival aftermovie

17 Feb 2021

Talentenshow Puls

Finale
Bekijk zaterdag 5 juni van 19.30 – 21.40 uur de livestream van de Finale van de Puls Talent Show en zie wie de nieuwe "Belofte van Nissewaard" wordt via de Facebookpagina van Pulsmusic! De finalisten binnen de categorieën Bands, Solo-artiest en Electronics laten tijdens de livestream, vanuit Theater de Stoep, hun beste optreden zien. De jury bestaande uit David Taylor, Léon Soeterboek, Amber van Opijnen en Bolle Bof zal aan het einde van deze livestream beslissen wie er met de titel de nieuwe "Belofte van Nissewaard" naar huis gaan. De livestream wordt gepresenteerd door FAURE en begint om 19.30 uur.